Προκήρυξη Εκλογών Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακοχημείας 2024

Προκήρυξη Εκλογών Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακοχημείας 2024

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακοχημείας (ΕΕΦ) καλεί σε Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024, 6.00 μ.μ. στην αίθουσα Φαρμακογνωσίας, Τμήμα Φαρμακευτικής Ε.Κ.Π.Α., Πανεπιστημιόπολη, Ζωγράφου.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:

  1. 1. Διοργάνωση του 20th Hellenic Symposium on Medicinal Chemistry.
  2. 2. Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
  3. 3. Οικονομικός απολογισμός.
  4. 4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

Θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Υποψηφιότητες υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον Γεν. Γραμματέα κ. Μ. Φουστέρη στη διεύθυνση manolisf@upatras.gr, μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024. Οι υποψηφιότητες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΦ (https://www.hsmc.gr/).

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη της ΕΕΦ. Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει και κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης. Όσοι εκ των συναδέλφων επιθυμούν, μπορούν να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο. Στην περίπτωση αυτή αν δεν έχουν εξοφλήσει τη συνδρομή τους, μπορούν να το κάνουν μέσω Τραπέζης.

Αναλυτικές πληροφορίες για την εξόφληση μέσω Τραπέζης, τη συμπλήρωση του ψηφοδελτίου και την αποστολή της επιστολικής ψήφου θα βρείτε στο σχετικό επισυναπτόμενο αρχείο και στην ιστοσελίδα της ΕΕΦ (https://www.hsmc.gr/). Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των επιστολικών ψήφων είναι η (νέα ημερομηνία) Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Προκύρηξη Εκλογών Συμπλήρωση Ψηφοδελτίου Ψηφοδέλτιο